Van der Linden Tandtechniek op droomlocatie in Schagen

By november 16, 2016Uncategorized

Binnenkort bevestigen we de borden op de gevel. Welgestemd nu we het met iedereen kunnen delen; vanaf april/mei vestigt Van der Linden Tandtechniek zich op een droomlocatie in Schagen. Van der Linden Tandtechniek, u leest het goed. Onder deze nieuwe naam gaan we straks verder met ons tandtechnisch en ‚prothetisch werk voor tandartsen en patiënten.

Het betreft een gelijkvloers pand met veel parkeergelegenheid gelegen tegenover de bioscoop in Schagen. We huren een ruimte van verhuurder Toes Montage bv naast de nieuwe huisartsenpost. Een ruimte van 200 vierkante meter waar we twee behandelkamers realiseren en het laboratorium met oog op de toekomst opzetten. Het bedrijf gaat onder leiding van Rik verder. Hans en Tineke bouwen geleidelijk af, maar maken sowieso de eerste jaren nog deel uit van het enthousiaste team.

Uiteraard komt er een officiële opening van ons nieuwe pand in Schagen, hierover later meer. Wij denken met al deze veranderingen onze service te verbreden. 2017 is een veelbelovend jaar. Wij kunnen niet wachten!

 

IMG_0665