Snel uw kunstgebit laten repareren?

Wanneer uw kunstgebit kapot is, is snelle reparatie noodzakelijk. Niets is vervelender dan het huis niet uit kunnen of niet kunnen eten omdat uw prothese gebroken is of er bijvoorbeeld een tand ontbreekt.

Klaar terwijl u wacht, ook in het weekend!

Een kunstgebit reparatie kan meestal nog dezelfde dag. In ons laboratorium in Schagen hebben we alle middelen in huis om u direct te helpen. Een doorverwijzing van de tandarts is hierbij niet nodig, een telefoontje wel. Dan weten we dat u onderweg bent.

Heeft de reparatie geen haast? Dan kunt u ook tijdens ons inloopspreekuur binnenlopen. Dan overleggen we ter plekke wat er moet gebeuren en wanneer.

Ga niet doe-het-zelfen

Het meest verleidelijk is om met een druppeltje superlijm zelf de reparatie uit te voeren. Scheelt immers weer een ritje en dus tijd. Dit raden we echter met klem af. Het zal namelijk in de eerste plaats niet lang houden. Bovendien geeft het gebruik van huis-tuin-en-keukenlijm een reactie op het kunsthars waar de prothese van gemaakt is en dat kan in een later stadium problemen geven.

Het repareren van een kunstgebit is iets voor de vakman, voor ons dus!

Kunstgebit reparatie tijdens ons inloopspreekuur

Snel uw kunstgebit laten repareren? Kom langs tijdens ons inloopspreekuur waar u zonder afspraak langs kunt komen voor kunstgebit reparatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Op al uw vragen hebben we een antwoord. Beloofd. Daar zijn we immers voor.