Al bijna vijftig jaar maakt Van der Linden Tandtechniek “werkstukken voor” implantaten en volledige gebitsprothesen, maar ook kronen en bruggen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse kunstgebit behandelingen. We hebben een inloopspreekuur, of u kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Het familiebedrijf is een allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in pittoresk Schagen.

Goede samenwerking met tandartsen

De ervarenheid van vader Hans van der Linden en de vernieuwing van zoon Rik van der Linden vormen een sterke basis. Voor beide generaties geldt dat de patiƫnt te allen tijde centraal staat. Een goede samenwerking met tandartspraktijken is dan ook het uitgangspunt.

Deskundig team

Ons ervaren en deskundige team staat altijd klaar om de wensen van tandartsen en hun patiƫnten met de groots mogelijke zorg vorm te geven. Het is ons werk en daar zijn we trots op.

Inloopspreekuur

Wilt u meer weten en heeft u vragen? U bent van harte welkom op ons inloopspreekuur waar u zonder afspraak langs kunt komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Op al uw vragen hebben we een antwoord. Beloofd. Daar zijn we immers voor.