Informatie over implantaten, klikgebitten, gedeeltelijke kunstgebitten en vergoedingen vanuit de verzekering. Antwoord op uw vragen tijdens de open dag aan de Grotewallerweg 1E in Schagen.

Er is niets vervelender dan een kunstgebit dat zeer doet of te los zit waardoor eten lastig is.  Op vrijdag 1 november a.s. is er een open dag bij Van der Linden Tandtechniek. Geïnteresseerden krijgen een kijkje in hoe de producten worden gemaakt en worden uitgebreid geïnformeerd over behandelingen voor een kunstgebit, als ook over de mogelijkheden van implantaten voor een klikgebit. Bezoekers die een behandeling overwegen wordt een gratis consult aangeboden.

De gratis consulten waar u deze dag (van 10.00uur tot 15.00uur) voor langs kunt komen zijn:

  • Kunstgebitscontrole
  • Nieuwe prothese (kunstgebit, plaatje of frames)
  • Intake voor klikgebit (implantaten)
  • Controle van uw implantaten

Tijdens de open dag staat tandprotheticus Rik van der Linden en tandarts/implantooog Jan Bond tot uw beschikking voor al uw vragen over wat mogelijk is in uw mond. Rik is geregistreerd tandprotheticus en aangesloten bij de ONT en de KRTP. Van der Linden Tandtechniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars waardoor veel behandelingen bij ons worden vergoedt vanuit de basisverzekering.

Bezoek de open dag voor een van de gratis consulten. Ook kunt u op deze dag zien hoe u kunstgebit wordt gemaakt in ons inpandige tandtechnisch laboratorium, alle tandtechnici zijn op deze dag namelijk gewoon aan het werk. Van der Linden Tandtechniek werkt met moderne technieken zoals met CNC-freesmachine, 3D-printer en mondscanners.

Als u niet kunt wachten tot onze open dag kunt u natuurlijk ook nu al bij ons terecht voor een afspraak.