Opendag Van der Linden Tandtechniek dit jaar op 15 september

Informatie over implantaten, klikgebitten, gedeeltelijke kunstgebitten en vergoedingen vanuit de verzekering. Antwoord op uw vragen tijdens de open dag aan de Grotewallerweg 1e in Schagen

Het is bijna zover. Op zaterdag 15 september a.s. is er een open dag bij Van der Linden Tandtechniek. Geïnteresseerden krijgen een kijkje in hoe de producten worden gemaakt en u wordt uitgebreid geïnformeerd over behandelingen voor een kunstgebit, als ook over de mogelijkheden van implantaten voor een klikgebit. Bezoekers die een behandeling overwegen wordt een gratis consult aangeboden en uiteraard staat de koffie klaar!

De gratis consulten waar u deze dag (van 10.00uur tot 16.00uur) voor langs kunt komen zijn:

  • Kunstgebitscontrole
  • Nieuwe prothese (kunstgebit, plaatje of frames)
  • Intake voor klikgebit (implantaten)
  • Controle van uw implantaten

Tijdens de open dag staan tandprothetici Rik van der Linden en Koen Tilmans tot uw beschikking voor al uw vragen over wat mogelijk is in uw mond. Rik en Koen zijn beide geregistreerd tandprotheticus en aangesloten bij de ONT en de KRTP. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars waardoor veel behandelingen bij ons worden vergoedt vanuit de basisverzekering.

Bezoek de open dag voor een van de gratis consulten. Ook als u geïnteresseerd bent in het vakgebied is het de moeite waard om langs te komen. Van der Linden Tandtechniek werkt met moderne technieken zoals met CNC-freesmachine, 3D-printer en de mondscanners.

Als u niet kunt wachten tot onze opendag kunt u natuurlijk ook nu al bij ons terecht voor een afspraak.Bel voor meer informatie 0224-591882.