Hoe uw kunstgebit, kroon of brug gemaakt wordt? Antwoord op uw vragen tijdens de open dag aan de Grotewallerweg Schagen

 

Het duurt nog even maar noteer de datum alvast in de agenda. Op zondag 15 oktober a.s. is er een open dag bij Van der Linden Tandtechniek. Geïnteresseerden krijgen een kijkje in hoe de producten worden gemaakt u wordt uitgebreid geïnformeerd over behandelingen voor een kunstgebit, kroon, brug en facing, als ook over de mogelijkheden van implantaten voor een klikgebit en een kroon of brug. Bezoekers die een behandeling overwegen wordt een gratis consult aangeboden.

De gratis consulten waar u deze middag (van 13.00uur tot 16.00uur) voor langs kunt komen zijn:

  • Kunstgebitscontrole
  • Nieuwe prothese (kunstgebit, plaatje of frames)
  • Intake voor klikgebit (implantaten)
  • Controle van uw implantaten
  • Gebitsverfraaiing (facings, bleken)
  • Informatie kroon- en brugwerk (implantaten)

 

Tijdens de open dag staan tandprothetici Rik van der Linden en Koen Tilmans én implantoloog Jos Deurloo tot uw beschikking voor al uw vragen over wat mogelijk is in uw mond. Jos Deurloo van C.T. De kiezel uit Noord-Scharwoude is een van de tandartsen waarmee Van der Linden Tandtechniek intensief samenwerkt. Enerzijds werkt tandprotheticus Rik van der Linden een dag in de week bij C.T. De kiezel; anderzijds besteedt De kiezel veel tandtechnisch werk uit aan het laboratorium van Van der Linden Tandtechniek. Deurloo is NVOI gecertificeerd (Nederlandse Vereniging Orale Implantologie) en behoort tot de BIN (De Académie Bevordering Implantologie Nederland)

 

Bezoek de open dag voor een van de gratis consulten. Ook als u geïnteresseerd bent in het vakgebied is het de moeite waard om langs te komen. Van der Linden Tandtechniek werkt met moderne technieken zoals met CNC-freesmachine, 3D-printer en de mondscanners. Kijk voor meer informatie op onze website www.vanderlindentandtechniek.nl of bel 0224-591882.