3Shape Trios intraorale mondscanner

Vanaf februari 2013 zijn wij gestart met een geheel door ons bedacht concept waarbij wij 3Shape Trios Color intraorale mondscanners ter beschikking stellen aan tandartsen als alternatief voor de traditionele afdrukmethode voor kroon- en brugwerk en implantaten. De intraorale mondscanner wordt bij u in de praktijk geplaatst en na een nader overeen te komen aantal dagen opgehaald, of volledig voor u ter beschikking gesteld. E.e.a. is afhankelijk van de hoeveelheid kroon- en brugwerk dat u met de mondscanner genereert. Ons team heeft twee ervtaren designers die uw scans verwerken en de onderstructuren opbakken met keramiek. Inmiddels hebben we meerder mondscanners draaien in verschillende solo- en groepspraktijken. Zowel de patiénten als de tandartsen ervaren veel gemak bij het intraoraal scannen.

Twijfelt u nog? Wellicht kunnen wij u over de streep trekken door een demonstratie van de mondscanner bij u in de praktijk. Onder begeleiding van een specialist, wordt u begeleid tijdens een mondscan bij uw patiént. Op deze wijze ervaart u zelf alle voordelen en ondervindt u of deze werkwijze u ligt. Wanneer u daadwerkelijk de knoop heeft doorgehakt om met de mondscanner te werken, dan komen we graag langs om u en/of uw assistentes op te leiden voor het gebruik van de scanner. De digitale ontwikkelingen vorderen in snel tempo. Wij volgen deze op de voet en gaan erin mee. Hierdoor kunnen we u altijd een moderne mondscanner aanbieden.

Heeft u een patiént met kroon- en brugwerk in het front? Dan ontvangen wij hem graag in ons laboratorium voor een individuele kleurbepaling.

Hieronderziet u wat leuke cases:
Brug op 2 implantaten, gemaakt mbv een intraorale mondscannergemaakt mbv een intraorale mondscanner